Opetus- ja ohjaushenkilöstön koulutukset vuonna 2023

Vuonna 2023 keväällä tarjoamme digipedagogisen osaamisen kehittämiskokonaisuutta ammatillisen koulutuksen opetus-, ohjaus- ja tukihenkilöstölle:

Digipedagogisen osaamisen kehittäminen osaamismerkein (jatkuva ilmoittautuminen)

Digipedagogiikan uusimpiin oppimisratkaisuihin ja työkaluihin syventyvässä verkkokoulutuksessa pääset suunnittelemaan omin tarpeisiisi sopivan osaamismerkeistä koostuvan opintopolun, jota vuorovaikutteiset webinaarit ja pelilliset elementit rytmittävät. Pohjana hyödynnämme suosittua ja uudistettua Oppiminen Online – osaamismerkkikonseptia, joka mahdollistaa oman digiosaamisen työelämälähtöisen kehittämisen ajasta ja paikasta riippumatta.

Tavoite

Koulutusosion tavoitteena on vahvistaa opetushenkilöstön digiosaamista ja antaa valmiuksia suunnitella ja toteuttaa digipedagogiikkaa hyödyntävää opetusta. Osion sisältöinä ovat digipedagogiset työkalut, digitaalisen oppimateriaalin tuottaminen ja koostaminen yhteisöllisesti sekä vuorovaikutteisten digitaalisten tietoturvallisten oppimisympäristöjen ja -prosessien kehittäminen. Koulutus toteutetaan itsenäisenä opiskeluna verkossa. Keväällä 2023 Oppiminen online -osaamismerkit ovat haettavissa itsenäisesti. Saat merkkihakemuksistasi palautetta ja tarvittaessa ohjausta. Ilmoittaudu mukaan. Kun olet ilmoittautunut, voit alkaa hakea sivustoltamme löytyviä digitaalisia osaamismerkkejä joustavasti omien tarpeidesi ja aikataulujesi mukaisesti. Tutustuthan merkkien hakuohjeisiin. Saat merkkihakemuksistasi palautetta ja tarvittaessa ohjausta. Osaamismerkit ovat haettavissa 31.5.2023 asti. 

Opetusmateriaali

Kaikki koulutuksen materiaali ja osaamismerkit löytyvät sivustolta: http://www.oppiminenonline.com/osaamismerkinhakemuslinkit/. Ohje itsenäiseen työskentelyyn löytyy täältä: http://www.oppiminenonline.com/ohje-itsenaiseen-tyoskentelyyn/. Liity myös mukaan Oppiminen online -Facebook-ryhmään: https://www.facebook.com/groups/oppiminenonline/. Hannalta (hanna.spets@oamk.fi) voit kysyä vinkkejä itsenäiseen opiskeluun ja osaamismerkkien hakemiseen.

Kohderyhmä

Ammatillisen koulutuksen, vapaan sivistystyön, lukioiden ja perusopetuksen opetus- ja tukihenkilöstö Koulutuksemme ovat osa Opetushallituksen rahoittamaa opetustoimen henkilöstökoulutuksen hanketta OsaOppi VII. [/kc_column_text][/kc_column][/kc_row]