Oppiminen Online -osaamismerkit

Tervetuloa tutustumaan digitaalisiin Oppiminen Online -osaamismerkkeihin, joita voivat hakea koulutuksiimme ilmoittautuneet.

Olemme koonneet DigCompEdu-viitekehykseen mukaiset merkit seuraaville sivuille:

Tältä sivulta on siirretty suurin osa merkeistä yllä olevien linkkien taakse viitekehyksen mukaisiin kategorioihin 6.5.2022 ja loputkin 11.5.2022. Osa merkeistä on päivitettävänä ja julkaistaan v. 2022 aikana uudellen.

Klikkaamalla kunkin osaamismerkin kuvaketta pääset sivulle, josta voit hakea kyseistä osaamismerkkiä.

Ennen ensimmäisen merkin hakemista kannattaa luoda Open Badge Passport-tili, jonka avulla säilytät ja julkaiset merkkisi turvallisesti. Tutustu merkkien hakuohjeisiin täältäMerkin teemaan orientoivat verkkoresurssit ovat linkitettynä kunkin merkin oikealla puolella. 

Ilmoittaudu mukaan suorittamaan merkkejä täältä ja voit aloittaa digiosaamisesi kehittämisen uudelle tasolle vaikka samantien!

HUOM! Huomioittehan linkittäessänne asiakirjoja, sivuja, blogeja jne. hakemuksiinne, että linkitysten jako on kohdallaan. Oletuksena on usein rajattu jako oletuksena vain oman organisaation jäsenille eli me arvioijat emme saa jakolinkkejä auki. Suosittelemme testaamaan jaettua linkkiä esimerkiksi toisella selaimella (jolla ei ole kirjauduttu oman organisaation järjestelmiin). Näin vältymme turhalta työltä pallotellessamme hakemuksia.