Some-Noviisi (2 op)

Some-Noviisi_badge

 

Some-Noviisi Oulu
Some-Noviisi Hämeenlinna
Some-Noviisi Espoo

 

Some-Noviisi-koulutuksen tavoitteena on edistää tieto- ja viestintätekniikan (tvt) sekä sosiaalisen median (some) opetuskäytön perusosaamista ammatillisen koulutuksen opetus- ja tukihenkilöstön keskuudessa.

Some-Noviisi –koulutus alkaa kaksipäiväisellä alueellisella aloitusleirillä, jonka teemana on ”Tieto- ja viestintäteknologia oppimisen tukena”. Leirillä osallistuja rakentaa oman täydennyskoulutuspolkunsa ja ryhmäytyy alueelliseen joukkueeseensa. Aloitusleirin jälkeen osallistujilla on mahdollisuus suorittaa verkossa sekä pedagogisia että opetuksen työvälineet –sisältöjä. Osallistujia ohjataan Oppiminen online Facebook -ryhmässä. Osallistujien osaamista tunnistetaan ja tunnustetaan digitaalisin osaamismerkein Open Badge-järjestelmän avulla.  Eniten pedagogisia ja työvälinesisällöistä suorituksia kerännyt joukkue voittaa. Joukkueiden edistymistä seurataan pelin Facebook -ryhmässä.

Keskeistä oppimisessa ovat monimuotoiset opetusratkaisut, pelillisyys ja motivoivat oppimiskokemukset. Opettaja saa koulutuksessa omakohtaisen ja konkreettisen tuntuman osaamisperusteisuuteen.

 

 

facebook-ohjaus2-kuva

 

Tarkemmin pelin kulkuun voit tutustua täällä.

Koulutus toteutetaan samansisältöisenä Oulussa (Oamk/Amok), Espoossa (Omnia/InnoOmnia) ja Hämeenlinnassa (HAMK/AOKK).

Aloitusleirien ajankohdat:
Oamk: 14.-15.2.2017
Omnia: 14.-15.2.2017
Hamk: 14.-15.2.2017

 

Some-Noviisi –koulutus vastaa Ope.fi tason I päivitysosuutta ja sen sisällöt perustuvat Ope.fi –taitotasojen kuvattuun viitekehykseen.

Koulutus on Opetushallituksen rahoittamaa maksutonta täydennyskoulutusta. Mahdolliset matka- ja majoituskulut jäävät kuitenkin osallistujalle.